Od ideje do predaje ključeva

Zajedno do Vašeg željenog projekta

Flagship trgovine, koncept trgovine, robne kuće, shop-in-shop modeli, roll-out koncepti, pop-up dućani... Ne postoji poduhvat koji ne može profitirati od naše kompetentnosti. Savjetujemo Vas kod odabira podnih obloga i zidnog dekora, ali i kod odluke o ulaznim vratima trgovine ili nositeljima reklame, sve do vizualnog identiteta trgovine.

Kada kompetentnost susreće iskustvo

Naša mreža za Vaš projekt

Za naš iskusni i interdisciplinarni tim projektanata, dizajnera interijera i dizajnera vizualnog identiteta svaki projekt predstavlja jedinstvenu viziju čiju provedbu pratimo od prve ideje do trenutka kada Vam predajemo ključ u ruke.

Nudimo sveobuhvatna rješenja za maloprodajne prostore, ali i rješenja za opremanja objekata, za uređenje interijera te za prostore u gastronomiji i hotelijerstvu. Nijedan projekt nije ni premalen ni prevelik. Na Vašem projektu radi poseban tim ljudi. A Vaši zahtjevi su njihove smjernice.

Naša međunarodna mreža priznatih partnera ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju i provođenju prostornih koncepata. Što god zamislili... Mi ćemo se pobrinuti za ostvarenje Vaših želja.

Naša misija

Omogućiti posebno shopping iskustvo

Kod otvorenja trgovine ili modernog preuređenja dućana uvijek je bitno da brand dođe do izražaja i da predodžbe kupaca o kvaliteti i estetici budu ispunjeni. Jer samo tako nastaje dodana vrijednost, nastaju omiljena marka i omiljena trgovina.

Profitirajte ovdje od našeg iskustva, od naše ocjene odabira lokacije, našeg uređenja interijera, naše proizvodnje namještaja i od projektiranja elemenata vizualnog identiteta. Naš zahtjev

Naš zahtjev

Promišljeno provesti projekte u djelo - od početka do kraja

Biramo građevne materijale pomoću kojih se ističu Vaši proizvodi. Stvaramo ambijent u kojemu se i najzahtjevniji kupci osjećaju dobro. Izrađujemo objektivne studije izvedivosti, savršeno upravljamo projektom i građevinskim radovima, troškove i rokove planiramo na transparentan način, nudimo moderna tehnička rješenja. Drugim riječima: odrađujemo sve zadatke, od ideje do otvorenja trgovine.

Mi smo dobro uhodani tim koji od početka do kraja uspješno provodi projekte, i to ne samo projekte u maloprodaji.