Izjava o zaštiti podataka

Zaštita Vaših osobnih podataka od iznimne nam je važnosti. Vaše podatke obrađujemo isključivo u skladu s pravnim propisima (Opća uredba o zaštiti podataka, TKG 2003). Želimo Vas informirati o najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj web stranici.

Automatski generirani podaci

Svakim otvaranjem naše web stranice prikupljaju se određeni podaci koji se pohranjuju u datotekama zapisa poslužitelja. Takvi podaci obuhvaćaju:

  • IP adresu
  • datum i vrijeme posjećivanja stranice
  • referrer-URL
  • naziv datoteke
  • količinu prenesenih podataka
  • naziv Vašeg internetskog preglednika i operativnog sustava
  • status pristupa (datoteka pronađena, datoteka nije pronađena itd.)

Navedeni podaci obrađuju se u statističke svrhe, za osiguranje sigurnosti stranice i za unaprjeđenje web stranice. IP adresa analizira se samo ako postoji sumnja u protuzakonito djelovanje.

Kontakt s nama

Ako nas kontaktirate putem web obrasca ili elektroničke pošte, podatke koje ste naveli pohranjujemo u svrhe obrade Vašeg poslanog upita i Vaših eventualnih budućih upita. Takve podatke pohranjujemo šest mjeseci. Bez Vaše suglasnosti navedene podatke ne prosljeđujemo drugim osobama.

Kolačići

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje Vaš internetski preglednik pohranjuje na Vašem računalu odn. uređaju. Kolačići nisu štetni.

Kolačiće koristimo za optimizaciju naše ponude s ciljem da što bolje bude prilagođena željama korisnika. Neki kolačići ostaju pohranjeni na Vašem korisničkom uređaju sve dok ih ne izbrišete. Ti nam kolačići omogućuju da prilikom Vašeg sljedećeg posjećivanja naše web stranice ponovno prepoznamo koji internetski preglednik koristite.

U svom internetskom pregledniku možete deaktivirati automatsku pohranu kolačića. U tom slučaju Vaš preglednik Vas obavješćuje o svakom korištenju kolačića, a Vi možete odlučiti hoćete li dopustiti pohranu kolačića ili ne.

Međutim, deaktiviranjem kolačića možda nećete moći koristiti sve funkcije naše web stranice.

Vaša prava

U pravilu imate pravo na zahtjev za pružanjem informacija, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, opoziv privole i prigovor na obradu podataka. Ukoliko smatrate da se obradom Vaših podataka krše pravni propisi o zaštiti podataka ili da su na drugi način povrijeđena Vaša prava na zaštitu podataka, možete poslati prigovor nadzornom tijelu. Nadzorno tijelo u Austriji je Ured za zaštitu podataka.

Naši kontakt podaci

B-LOP international
Kirchweg 57
8102 Oberengstringen

+41 79 7922723
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.