Vi dajete upute, a mi odrađujemo ostatak

Sveobuhvatni paket usluga za Vašu bezbrižnost

Za naše klijente obavljamo sve na jednom mjestu: Ideje pretvaramo u koncepte koje od prvog nacrta, detaljnog projektiranje, pa sve do samog objekta provodimo za naše klijente. Poznati smo po kompetentnoj i ekspeditivnoj montaži i po pouzdanosti. Zahvaljujući redovitim kontrolama kvalitete već u proizvodnji komponenata za dućane i tijekom izgradnje prostora jamčimo vrlo visoku razinu pridržavanje rokova i troškova.

B-LOP international Vaše predodžbe i želje uspješno provodi u djela, u skladu s poduzetničkim načelom: „Sve iz jedne ruke“.

Temelj za svaki projekt

Savjetovanje i stručna potpora

Mi smo samostalna tvrtka u području uređenja dućana, objekata, interijera i prostora u gastronomiji.

Flagship trgovine, koncept trgovine, robne kuće, shop-in-shop modeli, roll-out koncepti, pop-up dućani, restorani brze hrane, gurmanski restorani, hosteli, hoteli s različitim brojem zvjezdica... Ne postoji poduhvat koji ne može profitirati od naše kompetentnosti. U rad na Vašem projektu ciljano uključujemo međunarodne stručnjake. Brinemo se o besprijekornoj provedbi Vašeg projekta, od faze projektiranja do dovršetka projekta.

Kada shopping postane doživljaj

Uređenje dućana – domišljato i u skladu sa ciljnom skupinom kupaca

U doba Interneta shopping iskustvo sve je važnije. Da bi kupci Vaše proizvode i doživjeli, mi ih optimalno ističemo.

Stvaramo ugodnu atmosferu shoppinga i ovisno o potrebama koristimo najrazličitije materijale poput drva, plastike, stakla, kože ili kamena. Zbog toga smo u stanju zahtjev klijenta optimalno provesti u djelo i elemente korporativnog dizajna prenijeti u sve prodajne prostore.

Nijedan projekt nije prevelik - nijedan projekt nije premalen.

Opremanje objekta po mjeri

Okruglo, mnogokutno, profinjeno, masivno, elegantno, razigrano ili moderno, osvijetljeno, s pozadinskim osvjetljenjem, s ogledalima, mat ili sjajno: Mi izrađujemo sve!

Neovisno o tome radi li se o malom kafiću na uglu ulice, o uredskom kompleksu ili priznatom hotelu s pet zvjezdica. Naš entuzijazam i naša ljubav prema nesvakidašnjim detaljima vidljivi su u svim našim radovima.

Na samom početku postoji vizija

Savršeno isplanirano do najmanjeg detalja

Na samom početku postoji vizija Savršeno isplanirano do najmanjeg detalja Naša međunarodna mreža priznatih partnera ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju i provođenju prostornih koncepata. Ali mi idemo i korak dalje: Nudimo izradu prodajnih koncepata, okruženja s fokusom na doživljajima i dizajnu interijera, izradu sveobuhvatnih koncepata rasvjete, ideje za vizualizaciju dućana, sve do završne POS komunikacije.

Pribavljanje raznih dozvola i odobrenja također je naš zadatak. A pružamo i sve ostale usluge administrativne naravi koje prate projekt.